23 NİSAN KÜTAHYA'DA COŞKU  İLE KUTLANDI
300x250

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri Dumlupınar Spor Salonunda il protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma törenin ardından Dumlupınar Spor Salonunda devam etti. Vali Ali Çelik’in, Kütahyalıların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlaması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in günün önemini belirten konuşması ile devam etti.

Tören, şiirlerin okunmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereye giren öğrencilere ödüllerinin, Vali Ali Çelik, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından verilmesi ile devam etti.

Kutlama törenleri daha sonra halk oyunları gösterilerinin ardından spor yarışmalarının yapılmasıyla sona erdi.

Törene Vali Ali Çelik, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokol üyeleri katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği