21 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
300x250
Geçtiğimiz günlerde yaptığı kongrenin ardından yeni sezon için transfer komitesini belirleyerek çalışmalara başlayan Belediye Kütahyaspor'da kiralık 5 oyuncunun dışında yalnızca 2 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.21 oyuncunun ise sözleşmeleri devam ediyor.
Fenerbahçe'den solbek Emir Miray Köksal, İstanbulspor'dan sağbek Fatih Aydın, Keçiörengücü'nden kanat Erdem Onur Beytaş, Ankaraspor'dan kiralanan ancak şans bulamayan Yiğit Kotan ile Afjet Afyonspor'dan kiralık forvet Bora Taşdemir takımlarına döndüler. Onun dışında 1 yıllık sözleşmesi bulunan Güven Güneri ve devre arası Kahta'dan gelen solbek Erdi Taşkent 'in de kontratları sona erdi.
Adem Denizer, Ahmet Üner, Alihan Aydın, Alican Tez, Doğukan Özçimen, Emrah Dağ, Enes Nalbantoğlu, Hazarhan Karaca, İsmail Kayalı, Murat Demirezen, Onur Garip, Osman Mert Göktepe, Ömer Yanık, Tuncay Fındıkcı, Zihni Temelci'nin 1; Hakan Şimşek, Halil Eroğlu, Hüseyin Akgönül, Muhammet Enes Gök, Ömer Bedri Sevi ve Umut Kadir Kiraz'ın ise 2 yıl daha kontratı bulunuyor.
Teknik heyet belirlendikten sonra sözleşmesi devam eden ve biten oyuncuların durumu konusunda farklı gelişmeler de yaşanabilir.
Bu sene değişiklik olmazsa 1996 doğumlular kontenjan olacak.
Sözleşmesi devam eden isimlerden; 9'u kontenjan.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği