2021 YILINDA 2 BİN 458 HASTA ZİYARET EDİLDİ
300x250
2022 yılının ilk “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı” Vali Ali Çelik’in başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
2021 yılının değerlendirildiği toplantıda 2022 yılının da planlaması yapıldı.
“2 BİN 458 HASTA ZİYARET EDİLDİ”
Vali Ali Çelik; evde bakım hizmetleriyle, yaşlı, engelli, kronik hastalığı bulunan hasta veya bakıma muhtaç bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının aileleriyle yaşadıkları ortamda uzman kadro tarafından verildiğini belirtti. 6 hekim, 46 sağlık personeliyle hizmet verdiklerini belirten Vali Çelik, 2021 yılında il genelinde 2 bin 458 hasta ve hasta yakınının ziyaret edildiğini söyledi. Vali Çelik, bin hastanın da ağız ve diş sağlığı tedavilerinin evde yapıldığını ifade etti.
Bir 9 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
VALİ ÇELİK, HASTA YAKINLARINA MEMNUNİYETLERİNİ SORDU
Nitelik ve verimin artırılması için sahadaki uygulamalardan geri bildirim alınması gerektiğinin altını çizen Vali Çelik, toplantı esnasında evde sağlık hizmeti alan hastaların yakınlarını telefonla arayarak memnuniyetlerini sordu. Aldıkları hizmetten memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Vali Çelik’e ve sağlık ekiplerine ilgileri için teşekkür ettiler. Hastaların durumu hakkında da bilgi alan Vali Çelik, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.
Vali Çelik, hasta yakınlarının memnuniyetlerini paylaşmasının ardından İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan nezdinde sağlık çalışanlarına emek ve gayretleri için teşekkür etti.
“HASTA VE YAKINLARINI KAYMAKAMLAR BİZZAT ZİYARET EDECEK”
Hasta bireylerin ve yakınlarının sağlık takiplerinin yanı sıra yaşadıkları ortamın fiziki şartları, ekonomik durumlarının tespit edilerek ihtiyaçlarının imkanlar dahilinde karşılanacağını belirten Vali Çelik, hastaların il merkezinde vali yardımcıları, ilçelerde ise kaymakamlar tarafından bizzat ziyaret edileceğini dile getirdi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği