09.05'te hayat durdu 
300x250
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde en büyük eseri ve mirası Cumhuriyetimizin temellerini attığı Kütahya'da saygı ve minnetle anıldı.

Zafer Meydanı’nda düzenlenen anma töreninde; Vali Ali Çelik, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte Vali Ali Çelik, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar saygı duruşunda bulundu, ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

Vali Ali Çelik, törenin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümü sebebiyle Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen anma programına katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün hayatını konu alan 10 Kasım oratoryosu büyük beğeni topladı. 10 Kasım sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödül ve hediyeleri Vali Ali Çelik ile protokol üyeleri tarafından verildi.

Hediye ve ödüllerin verilmesinin ardından öğrenciler, oratoryo esnasında çizdikleri Atatürk portresini Vali Ali Çelik’e takdim etti. Öğrencileri tebrik eden Vali Çelik, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği