Prof.Dr. Orhan Özatik, İyi Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu
300x250

Prof. Dr. Orhan Özatik, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevinden istifa ederek İyi Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

Özatik, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;

30 yılı aşkın bir zamandan beri büyük onur ve gururla yürüttüğüm meslek hayatımdan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevimden İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım.

21'inci yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa etme düşüncesi ile 28. dönem İYİ Parti Mlletvekilliği aday adaylık başvurumu Genel Merkezimize yaptım. Başvurumuzun ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin, ülkemiz için son derece önemli olduğunun bilincinde olarak çıktığım bu yolda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in  ‘’ Umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsüdür’’ dediği İyi Parti’ye Kütahya’dan bir cesaret öyküsü olarak dahil olmak en büyük arzumdur.

1966’da Kütahya’da doğdum ilk ve orta öğrenimimi Kütahya’da tamamladım. Üniversite eğitimimi de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım. Şanlıurfa, Eskişehir, Isparta, Kırşehir illerinde hekimlik ve öğretim üyeliği yaptım. 2017 yılından itibaren Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyeliği, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olmak üzere çeşitli görevlerde bulundum.

Kütahya’da doğmuş ve Kütahya’da ikamet eden, bu coğrafyanın sorunlarının içerisinde büyüyen ve sizler gibi halen bu sorunların içerisinde yaşamakta olan bir Kütahya’lıyım.

Kütahya’nın içinden yetişmiş birisi olarak dertlerimizin, sorunlarımızın ortak olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu sorunlara en iyi çözümün de, bu vilayetin içerisinde bizzat yaşayarak, bu sorunlarla mücadele ederek, o sorunlara tanık olarak çözüm bulunabileceği kanaatindeyim.

Şartların ağırlığının farkındayız, fakat Türk Milleti olarak bundan önce de pek çok zorlu şartlara karşı nasıl mücadele ettiğimiz , tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bunu da her şartda birlik ve beraberliği sağlayarak , o, bu, şu demeden tek bir güç olarak başardık.

Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi’’Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.”

 ‘’Önce Millet, Önce Memleket’’ diyenlerin partisi, Adaletin, Demokrasinin ve Sorumlu Siyasetin öncelikli olduğu İYİ PARTİ ‘de görev verildiği takdirde, yıllardır sorunları halının altına süpürülen, görmezden gelinen Kütahya’mızı hak ettiği en İYİ yere ulaşması için vargücümle çalışmaya hazırım!

Kütahya’mızın sorumluluğunun ağırlığının ve bu sorumluluğu taşımanın onurunun da farkındayım. Bu sorumluluk bilinci ve heyecanla şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için göreve hazırım!

Kutuplaşmadan, çözüm odaklı bir anlayışla ülkemize, İlimize, İlçelerimize ve köylerimize kulak vermek, milletimizin dertlerini dile getirmek için, Kütahya’nın TBMM’ndeki sesi olmak için göreve hazırım!

 

 

 

 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği