Kütahya'da çocuklar eğlenceye doyacak
300x250

 

Kütahya Belediyesi organizasyonuyla çocuklar için ücretsiz düzenlenen ve bir ay boyunca devam edecek olan “Bir Gülüş Bize Yeter” çocuk şenliğinin coşkusu Zafer Meydanı’na taştı. Etkinlik alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, çocuklarla vakit geçirerek ikramlarda bulundu.

Uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ye örnek olan ve 7’den 70’e gönüllere dokunmaya devam eden Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla çocuklar için ücretsiz düzenlenen ve bir ay boyunca devam edecek olan “Bir Gülüş Bize Yeter” çocuk şenliği Zafer Meydanı’yla devam etti. Zafer Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında çocuklar, yüz boyama, palyaço, maskot, pamuk şeker, patlamış mısır ve sürpriz hediyelerle doyasıya eğlencenin tadını çıkardı.

Çocuk şenliğini ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, etkinlik alanını dolduran çocuklarla vakit geçirerek ikramlarda bulundu. Etkinliğe katılan sevimli misafirler ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Işık, vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği