Kentsel dönüşümde örnek daire görücüye çıktı
300x250
 
 
TOKİ - Kütahya Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Vefa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki çalışmalar devam ediyor. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vefa Mahallesi’nde hayata geçirilen ve yapımı büyük oranda tamamlanan kentsel dönüşüm projesindeki örnek daireyi gezdi.
 
100 bin metrekare alan üzerinde 395 adet 2+1, 100 adet 3+1 ve 5 adet kapıcı dairesi olmak üzere toplam 500 dairenin bulunduğu projede örnek daire hazırlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ile birlikte örnek daireyi gezen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şehirde hızlı bir kentsel dönüşüm atağı yaptıklarını belirterek şehri ve şehrin değerli insanlarını güvenle geleceğe taşımayı hedeflediklerini söyledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Işık, mümkün olan en kısa sürede çalışmaların tamamlanarak hak sahiplerine evlerinin teslim edileceğini ifade etti.
Kütahya Belediyesi iş birliğiyle başlatılan diğer kentsel dönüşüm projeleri olan Osmangazi-Bölücek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve İnköy Küçük Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalar da hızla devam ediyor.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği