Sağlık Müdürü Eraslan, Tavşanlı'da İncelemelerde Bulundu
300x250
İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası ziyaret edilerek yerinde değerlendirildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, ziyareti esnasında sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.
 
Sağlık Müdürü Erarslan, ayaktan ve yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu, sağlık çalışanları ile bir araya gelerek sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı ve görev yapan personele özverili çalışmalarından için teşekkürlerini iletti.
 
Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi, "Anne Dostu Hastane" programı kapsamında Anne Dostu Hastane Değerlendirmesi sonucunda "Anne Dostu Hastane" ünvanı hak kazandığı için, hazırlanan sertifika İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan tarafından Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sabahattin Altıntaş’a takdim edildi.
 
Sağlık tesisinin fiziki şartlarını da inceleyen Müdür Eraslan'a ziyaretinde; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Ertan Akça, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Emrah Çamköy ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü eşlik etti.
 
Sunulan sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi sonrası yapılan ziyaret, Tavşanlı İlçe Genel Değerlendirme Sunumu'nun yapılmasıyla sona erdi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği