Sağlık Müdürlüğü Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi
300x250
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 13. sü düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada 24 takım yer aldı ve final müsabakaları KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan ve sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Takımı Turnuva’nın Şampiyonu oldu
 
Sağlık çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği turnuvanın şampiyonluk maçı Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında oynandı. Maç sonunda galip gelmeyi başaran Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi takımı bu yılki geleneksel halı saha futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuva sonunda KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi takımı ikinci, Acil Hunhar takımı üçüncü, Sekreterler takımı ise dördüncü oldu.
Halı saha futbol turnuvasının şampiyonu olan Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi takımının şampiyonluk kupası KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin tarafından verildi. İkinci olarak turnuvayı tamamlayan KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi takımının kupasını KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özcura, üçüncü olan Acil Hunhar’ın kupasını ise İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan verdi.
 
Futbol ile sağlık çalışanları arasındaki dostluklar artıyor
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Erarslan, şampiyon olan Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi takımı oyuncularını kutlayarak turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti. Sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, dostlukların artırılması ve sporun teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen turnuvaya her geçen yıl sayısı artan katılımdan dolayı memnun olduklarını belirterek, "Turnuvamız her yıl olduğu gibi bu yıl da centilmenlik ortamında gerçekleşmiştir. Turnuvaya katılan tüm sağlık çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Turnuva, kupa teslimi sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği