ORC En Başarılı Milletvekilleri Listesini paylaştı... Ahmet Erbaş listede
300x250

ORC Araştırma, 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde kampanya performanslarına göre en başarılı 20 milletvekilini belirledi.

ORC Araştırma şirketi 6-12 Haziran tarihleri arasında 9 bin 170 katılımcı ile CATI tekniği uygulayarak, kampanya ve çalışma performanslarına göre 14 Mayıs Genel Seçimlerinin en başarılı milletvekillerini belirledi.


Cumhur İttifakından on, Millet İttifakından da on olmak üzere Türkiye’nin en başarılı yirmi milletvekili seçilirken MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ta listede yer aldı.


EN BAŞARILI ÇALIŞMA YAPAN MİLLETVEKİLİ ERBAŞ
ORC Araştırma şirketi tarafından katılımcılara “ Yaşadığınız bölgeyi ve Türkiye genelini değerlendirdiğinizde 14 Mayıs Genel Seçimlerinin en başarılı seçim kampanyasını yürüten milletvekili adayları kimlerdir? " sorusunu yöneltti. Alınan cevaplara göre yirmi kişilik listede AK Partiden 7, CHP’den 5, İYİ Parti’den 3, MHP’den 2, Yeniden Refah, Gelecek Partisi ve DEVA Partisinden birer aday yer aldı. 27. Dönem MHP Kütahya Milletvekili olan ve 28. Dönemde de MHP’den Kütahya Milletvekili adayı olan Ahmet Erbaş, ekibi ile seçim döneminde gece gündüz demeden yapmış olduğu yoğun çalışmaların neticesini yeniden Milletvekili seçilerek aldı. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın başarılı çalışmaları Türkiye gündeminde de dikkat çekerken yaklaşık 12 bin milletvekili adayının yarıştığı seçimlerde Türkiye’nin en etkili çalışma yapan yirmi vekil arasında yer aldı.

FATİH ERBAKAN’DA LİSTEDE YER ALDI
Genel Seçimlerinin en başarılı seçim kampanyasını yürüten 20 milletvekili adayı listesinde şu isimler yer aldı. Mustafa Varank, Hüseyin Yayman, Mustafa Savaş, Osman Gökçek, Mustafa Köse, Sadettin Hülagü, Eyyüp Kadir İnan (AK PARTİ), Mustafa Sarıgül, Faik Öztrak, Ali Mahir Başarır, Yunus Emre, Orhan Sarıbal (CHP), Ahmet Erbaş, Sermet Atay (MHP), Kürşat Zorlu, Adnan Beker, Burak Akburak (İYİ PARTİ), Fatih Erbakan (YENİDEN REFAH), Nedim Yamalı (GELECEK PARTİSİ), Mustafa Yeneroğlu (DEVA)

 

resim yükle

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği