Kütahya'da hırsızlık zanlısı yakalandı
300x250

 

Kütahya Atatürk Bulvarında önceki gece bir marketin camını kırarak hırsızlık gerçekleştiren şahıs, Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay 23 Temmuz 2023 günü saat 04.20 sıralarında Atatürk Bulvarında meydana geldi. Haber Merkezine  bir markette devam eden hırsızlık olayının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen Polis ekipleri, bilinen adrese intikal etti. Marketin camının kırık olduğunı gören ekipler, çevrede kontrollere başladı. Atatürk Bulvarı Yıldırım Beyazıt alt geçidi üzerinde E.B. (28) isimli şahıs'tan şüphelenen ekipler, yapılan kaba üst yoklamasında çok sayıda bozuk para ve marketten çalındığı düşünülen bazı alışveriş malzemeleri ele geçirildi. 
Üzerinde 73 adet 5 TL,41 adet 10 TL,7 adet 20 TL, 9 adet 50 TL toplamda 1365 TL nakit para ve şeffaf poşet içerisinde 7 adet cips ile yakalanan zanlı, bahse konu işletme önüne getirildi. İşletme sahibinin kendi rızası ile kamera kaydını görevlilere göstermesi üzerine yakalanan şahsın olayı gerçekleştiren şahıs olduğu doğrulandı.
Şüpheli şahıs alınan doktor raporunun ardından Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği