Hastanede 'Hemşireler Günü'  etkinliği
300x250
 
12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Kütahya Valiliği, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş birliği ile çeşitli etkinlikler düzenlendi.
 
Etkinliklere; İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol, öğretim görevlileri ve hemşireler katıldı.
 
Etkinlikler kapsamında ilk olarak Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kütahya Valisi Ali Çelik makamında ziyaret edildi.
 
12 Mayıs Hemşireler Gününde; Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Bina, Ek Bina, Vefa Psikiyatri Ek Hizmet Binası, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binasında görevli Hemşireler; Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli, Sağlık Bakım Hizmetlileri Müdürü Sevil Akgün, Müdür Yardımcıları Nurcan Edis ve Osman Çelikoğlu ile saha koordinatörleriyle birlikte ziyaret edilerek, 12 Mayıs Hemşireler Günleri tebrik edildi.
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Serkan Telli; “Sizler onurlu hizmetlerle, özgün nitelikli bir mesleğin elemanlarısınız. Övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak eden, şifalı elleriyle 7 gün, 24 saat yanımızda olan hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutluyor, meslek hayatlarında kolaylık ve başarılar diliyorum.” Dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği