'Cumhurbaşkanımızla beraber hastanemizi açmak istiyoruz'
300x250
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay : CUMHURBAŞKANIMIZLA BERABER HASTANEMİZİ AÇMAK İSTİYORUZ
 
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay Şehir Hastanesi’nin Ağustos ayı sonu Eylül Ayı gibi açılacağını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Önsay hasretle bekliyoruz dediği şehir hastanesi hakkında ki son durumunu A Haber kanalına anlattı.
 
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay A Haber Kanalı Ata Gündüz Kurşuna Kütahya Şehir Hastanesi’nde ki son durumu anlattı. Önsay “2018 yılından beri Kütahyalılar hastane bitsin diye beklenti içerisindeler, inşallah Ağustos sonu, Eylül ayında Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber hastanemizi açmak istiyoruz” dedi.
 
CUMHURBAŞKANIMIZLA BERABER HASTANEMİZİ AÇMAK İSTİYORUZ
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay “Şehir Hastanesi Ağustos sonu Eylül ayı gibi açılmasını bekliyoruz. Tabi bu özel sektör ile beraber yapılan bir hastane olduğu için birazda sistem kendine göre işliyor. 2018 yılından beri Kütahyalılar hastane bitsin diye beklenti içerisindeler. Seçim öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahya’ya gelişini burada şehir hastanesinin açılışı ile mitingini gerçekleştirmesini istemiştik. Nasip olmadı yetişmedi ama inşallah Ağustos sonu, Eylül ayında Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber hastanemizi açmak istiyoruz” dedi.
 
SAĞLIKTA BİZİ 50 YIL TAŞIYABİLECEK BİR YATIRIMA KAVUŞMUŞ OLUYORUZ
İl Başkanı Mustafa Önsay “Şehir hastanesi Türkiye’de yapılan en mühim kamu yatırımlarının bir tanesi bunun pandemide de sonuçlarını hep beraber yaşadık. Kütahya açısından da şöyle bakmak lazım bizim şuanda 950 tane yatak kapasitemiz var. Bu 1210 yatağa çıkmış olacak. Evliya Çelebi hastanesi ve şehir hastanesi yan yana olacak bunlar hep 3. Kademe hastaneler. Buralarda hem hizmet kalitesi artmış olacak. Hem de sayıları artmış oluyor. Dediğim gibi 950’den 1210’a çıkan yatak kapasitesine sağlıkta bizi 50 yıl taşıyabilecek bir yatırıma kavuşmuş oluyoruz” dedi.
 
BÜYÜK BİR HASRETLE BEKLİYORUZ
İl Başkanı Önsay “Tabi bunun yanı sıra şuanda veremediğimiz yanık tedavisi ve tüp bebek tedavisi gibi pek çok yeni hizmette bu şehir hastanesi le birlikte geliyor. Ayrıca bu EMAR gibi Nükleer tıp gibi cihazlarında kapasitesi çok artmış olacak. Türkiye’de 20’yer yakın şehir hastanesi Kütahya’da da şehir hastanesi olsun milletimiz bu hizmete kavuşsun arzusundayız. Büyük bir hasretle bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
AK PARTİ’NİN KÜTAHYA’YA YAPTIĞI 21 YILDA EN BÜYÜK YATIRIM
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay “Şehir hastanesinin bütün malzemeleri geldi. Sonrasında bunlar yerlerine yerleştirilecek. Cihazlarda geldi. Kurumun çalışmaları devam ediyor. Bu hastaneler hakikaten uzay istasyonu gibi, bizler içinde olduğumuz için her şeyini gördük. Her defasında süreci yakından takip ediyoruz. Hangi oda da ne yapılacak biliyoruz. Bu gerçekten müthiş bir hizmet bunun Kütahya’mıza hayırlar getirmesini istiyoruz. Bu yapılan yatırım AK Parti’nin Kütahya’ya yaptığı 21 yılda en büyük yatırım. Yani o yüzden bu şehir hastanesi bizim göz bebeğimizdir” dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği