CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’A İLK YURTDIŞI GEZİSİNDE ERBAŞ EŞLİK ETTİ
300x250
 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirilen Cevdet Yılmaz ilk yurt dışı gezisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ne yaptı. Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz’a İçişleri komisyonu başkan vekili MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ta eşlik etti.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı görevine getirilen Cevdet Yılmaz ilk yurtdışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine yaptı. Resmi temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye gelen Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, MHP Kütahya Milletvekilli Ahmet Erbaş ve bürokratlar eşlik etti.
 
KIBRIS ADASININ EN BÜYÜK HAVALİMANI YAKINDA HİZMETE GİRECEK
3 bin 100 metrelik piste sahip olan ve 15 milyon yolcu kapasiteli Ercan havalimanı yeni terminal binasındaki incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ; “Kıbrıs adasının en büyük havalimanı en kısa zamanda Kıbrıs Türkü’ne kazandırılacak”dedi.
 
AMBARGOLAR BİRER BİRER YIKILACAK
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'la da bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz ; “Kıbrıs Türkü, Türkiye Yüzyılı'nda yıllardır bu topraklara reva görülen ambargoları birer birer yıkacak, dünyaya açılacaktır. 50 yıla yakın bir zamandır bu haksız ambargolarla karşı karşıya Kıbrıs Türk halkı ama birlikte bütün bu sorunları aşacağız. KKTC ve Kıbrıs Türk halkı egemen bir devlet ve millet olarak uluslararası sahada, uluslararası hukuk çerçevesinde hak ettiği yeri en kısa sürede alacaktır.”açıklaması yaptı
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği